MLD-menetelmän peruskurssi

Aika: Kursseja järjestetään tarpeen mukaan, kysy allekirjoittaneelta.

Paikka: Ylivieska

Management of Learning  Difficulties - Oppimisongelmien hallintakursseista iloa ja onnistumista opiskeluun, työhön, hyvinvointiin ja jaksamiseen

MLD-peruskurssi on nelipäiväinen ja sen aikana opitaan aivojumppaliikkeet ja –tasapainotukset itse tekemällä ja kokemalla.  Harjoitukset myös virkistävät, vaikka kurssipäivät ovatkin pitkiä. MLD:stä saa voimia ja keinoja omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Kurssilla opittavat MLD-harjoitukset parantavat keskittymiskykyä, kehittävät itseluottamusta, rauhoittavat ylivilkkautta, auttavat oppimisvaikeuksissa, vähentävät stressiä ja parantavat toimintakykyä. Harjoitukset auttavat myös kommunikoinnissa, asioiden organisoinnissa sekä tarkkaavaisuudessa ja parantavat lukemista, kirjoittamista, kuuntelemista, käden ja silmän koordinaatiota sekä motoriikkaa.

Kurssilla opitaan tavoitteellista työskentelyä ja omien tavotteiden saavuttamista. Kurssilla opetellaan viiden vaiheen tasapainotusmenetelmä. Kurssiin sisältyy oppimisen ja aivotoiminnan teoriaa sekä runsaasti käytännön harjoituksia. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet omasta ja läheistensä hyvinvoinnista.

MLD-kurssi on  Erityisopettaja, MLD-maisteri Pirkko Palojärven ja Filosofian tohtori Juhani Palojärven kehittämä menetelmä, jolla hallitaan oppimisvaikeuksia.

Firtelake University Finland tarjoaa kursseja kaikkialla Suomessa yrityksille, kouluille ja yksityisille henkilöille. Kurssin koko voi ollla 5 - 20 henkilöä. Lisätietoja antaa erityisopettaja, MLD.maisteri Pirkko Palojärvi.

Puh. 0440 428 961
Sähköposti: pirkko.palojarvi(at)gmail.com

 

MLD:n seitsemän dimension kurssi

Aika: Kursseja järjestetään tarpeen mukaan, kysy allekirjoittaneelta.

Paikka: Ylivieska

Kurssi syventää oppimiskinesiologian peruskurssilla opittuja prosesseja. Lateraalisuuden, sisäisen jäsentyneisyyden ja tarkkaavuuden ulottuvuuksien lisäksi opitaan tasapainottamaan oppijan motivaatiota, kehon hallintaa, hengittämisen ulottuvuutta ja kraniaalisten liikkeiden vapautta. Eri ulottuvuuksien tasapainottaminen tapahtuu kurssilaisten henkilökohtaisia ja ammatillisia tarpeita korostaen.

Osallistujat saavat henkilökohtaisesti kokea, miten seitsemän eri ulottuvuutta voivat joko tukea tai estää oppimista. Kurssilla tutkitaan myös avointen tavoitteiden asettamista, liikkumismallien suhdetta elämäntaitoihin, kasvua vahvistavan uuden oppimisen huomioimista sekä oppimisteorian huomioivaa ja kasvuun tähtäävän kommunikoinnin käyttämistä.

Osallistuminen edellyttää MLD:n peruskurssin suorittamista ennen kurssin alkua ja kurssiin kuuluu jälkitehtävänä kolmen tasapainotuksen kirjallinen raportointi.

Lisätietoja antaa erityisopettaja, aivojumppakouluttaja Pirkko Palojärvi

Puh. 0440 428 961
Sähköposti: pirkko.palojarvi(at)gmail.com