Haluatko varman työpaikan valmistumisesi jälkeen?

Miksi me opiskelemme? Mielestäni siksi, että olisimme kilpailukykyisiä työmarkkinoilla ja saisimme koulutustamme vastaavan työpaikan. Tämä vain ei toteudu valtiollisissa yliopistoissa, koska henkilökunta on vieraantunut käytännön liikemaailmasta. Mitä he hallitsevat on ns. kirjaviisaus, josta ei ole apua työelämässä. Toki yliopistoissakin on yrityselämää tuntevia, mutta systeemit eivät tue heidän työtään. Tiedän sen kokemuksesta, koska olen työskennellyt suomalaisessa yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa yli 10 vuotta.

Olemme ottaneet käyttöömme Oxford Tutorial -menetelmän, mikä on tehokkain oppimismuoto. Se vaatii Tutoreilta täydellistä liiketoimintojen hallintaa, jotta he pystyvät siirtämään osaamisensa opiskelijoille.

Tiedämme kokemuksesta, että hyvistä kirjanpitäjistä ja taloushallinnon osaajista on huutava pula. Siksi voimme sanoa, että työpaikka on valmiina odottamassa meiltä valmistuneille taloushallinnon osaajille. Menetelmässä opiskelu tapahtuu Tutorin valvonnan alla ja läsnä on korkeintaan 1-3 opiskelijaa kerralla. Tutoreillamme on rautainen laskentatoimen osaaminen, koska he ovat toimineet laskennan parissa pitkään.

Taloushallinnon BBA ja MBA koulutuksen pääaineita ovat muun muassa:

*  Kirjanpidon perusteet
    *  Kirjanpidon syventävät opinnot
    *  Kirjanpitolaki ja kirjanpitoasetus
    *  Kirjanpidon erityiskysymykset
    *  Kustannuslaskennan perusteet
    *  Kustannuslaskennan syventävät opinnot
    *  Palkkalaskennan perusteet
    *  Palkkalaskennan syventävät opinnot
    *  Elinkeinoverotus eri yhtiömuodoissa
    *  Tulo- ja varallisuuserotus
    *  Arvonlisäverotus
    *  Laki verotusmenettelystä
    *  Asetus verotusmenettelystä
    *  Yhtiölainsäädännöt
    *  Yhtiöiden perustaminen ja niiden muutokset
    *  Markkinoinnin perusteet
    *  Markkinoinnin syventävät opinnot
    *  Johtaminen
    *  Johtamisen syventävät opinnot.

Koulutukseen pääsy edellyttää suomenkielen hallintaa. Koulutusajan pituus riippuu opiskelijan aikaisemmasta koulutuksesta ja/tai osaamisesta, joka mitataan halutessasi erilaisilla harjoitustöillä ja tenteillä. Näin mitään aikaisemmin opittua asia ei tarvitse suorittaa uudelleen.

Lisätietoja saat pyytämällä niitä sähköpostitse, soittamalla tai käymällä toimistossamme.

Sähköposti: admissions@fuf.fi
Puhelin: +358 440 428 570